Jag heter Christine Holm och är karlstadfotografen som älskar att arbeta med kontraster. 

Jag upptäckte kamerans fördelar när illustrerandet tog för lång tid. Och med kameran i min hand var jag hemma! Jag ser hela min värld som bilder och är ständigt på jakt efter det perfekta ljuset. Jag strävar alltid efter att få fram den rätta känslan. På alla sätt.

Jag ser kontraster i allt. Att styra exakta resultat med studions ljus kontra att anpassa sig helt till de befintliga förutsättningar som erbjuds. Spektret går från produktfotografering i studio till en skuttig dagisgrupp som bygger vindskydd.
Att fotografera är att måla med ljus. Och jag kan vänta länge på rätt ögonblick. Att skapa en förståelse för ljusets betydelse hos mina kunder och modeller ger ofta ett enormt mycket bättre slutresultat.

Min fotoerfarenhet är ett hoppkok av universitetsutbildningar, workshops, fotoresor, massor av övning och små grupper av supernördar som sitter i fuktiga källare och analyserar komplexiteten och assimileringsmotståndet i bilder. LJUVLIGT!
Jag är en tvättäkta svamp gällande foto och kunskapen delar jag med mig av via föreläsningar.

Mina kunder ska kunna lita på mig fullt ut och känna att jag ger dem det de vill ha.
Allt det där med planering och genomförande tar jag hand om så det behöver ingen annan tänka på. Att få en bra kommunikation med den man fotar är centralt. Jag producerar tillsammans med mina kunder - då blir resultatet alltid bäst.


Jag är en frilansfotograf med Karlstad som bas. Jag har fokus på pressfoto, porträtt, eventfoto och produktfotografering. - Bra proffsfotograf i Karlstad.Fotograf i Värmland. Fotograf i Karlstad. 


Back to Top